Dokumentacija u pripremi.
Nudi se: licenca

 

ZABAVNA KOCKA EU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prva unikatna zabavna igračka Europske Unije izrađena u prototipu ovakve vrste u R Hrvatskoj, i uopće u Europi. Zbog njene specifične konstrukcije, dizajna, i primjene spada u jednu od najzanimljivijih igračaka.

Primjena:

Okretanjem pločica s likom žute zvijezdice u različitim smijerovima zaključane čarobnim ključićem da se formirati uz namjetnuto riješenje odnosno pronaći šifru upornošću, kombinatorikom te je otključati a potom izvući ključić iz igračke van što ukazuje da je igra završena.


Priprema dokumentacije
Nudi se: licenca

 

RIBICA SA STOTINE LICA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova zabavna igračka izrađena u prototipu bez konkurencije jedinstvena je u svijetu, a namjenjena je svakom uzrastu od 7-77 god. Vrlo je zabavna prilikom igre, jer posjeduje 268 likova apstruktne ribice svaki novi okret, novi lik te zbog svoje izglednosti (dizajna) vrlo je primamljiva za oko. Također u igračkama je ugrađen sistem aktiviranja,koji prilikom jednu od rešiviih kombinacija pritiskom crvenog dugmeta demontiramo ribicu u prvobitni položaj kao prilikom sklapanja iste. Tada se smatra igrom završetka.


Nudi se licenca
Dokumentacija u obradi

 

"ROTOLINA" IGRAČKA SRDŽBE I RADOSTI

ROTOLINA je igračka koja svojom igrom opravdava vrlo zanimljivu i zabavnu igru iz tog razloga, što kroz njenu igru se događa ono što sam igrač ostvari svojim umijećem. Glavni srećni ili nesrećni krivac je roto okretaljka, koja okretanjem pokaže poen koji je dobiven prilikom okretanja. U toku igre dozvoljena je igračkama srdžba pa i radost ovisi o sreći, odnosno o nesreći koju igrač ostvari u toku igre. Pobjednik je onaj igrač, koji svoje okruglice količinski najmanje prebaci na s pozicije START na poziciju CILJ, a tko ih sve prebaci završio je s igrom. Igra je vrlo zabavna, i napeta jer se tiče plasmana odnosno bolje pozicije u toku igre. Igru mogu igrati neograničen broj igrača.


Zaštićeno PK20030641
Nudi se: licenca

 

ČAROLINA čarobna kutija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova osmišljena čarobna kutija je vrlo zanimljiva igračka s mnogo nijansi prelijepih boja figurativno oblikovanih, koje prilikom pokretljivošću čarobne kutije u raznim smijerovima se formiraju bezbroj različitih čudnih bića. Svojom konstrukcijom i igrom svaka začeta nova igra nava slika vitražne izglednosti od jedne pretvara sedam istih slika, koje promatrajući ih daju draž koristiti je, duže vrijeme. Zbog korištenja u igri nije moguće nikako doći do količinski ukupno utvrditi koliko ukaza igrač u toku igre može ostvariti, jer kako sam već gore naveo svaki novi okre, nova slika i tako u beskonačnost.


Nudi se: licenca    

 

ZMIJA "ŠARKA" PODUNAVKA  maštovita igračka

 

   

Ova igračka s puno mašte i kolorita je jedna od vrlo pametnih igračaka, jer tokom igre dijete razmišljakombinira, zabavlja se a ujedno uči o bojama. Rasklopljiva je u više dijelova s više sličnosti da bi korisnik s pozornošću ispravno slagao rasklopljive dijelove te ih složio bez greške i ako su složivi, ali šare nisu. U igračku je namjerno ubačeno nekoliko riješivih zamki, koje bez mnogo napora tokom igre korisinik odnosno igrač svojom maštom uoči, a potom riješiIzrađena je sva od tvrdog drveta (muga) s Novog Zelanda može i od bukve, trešnje i sl. dok su spajalice dijelova od plastike. Ista je bez konkurencije u svijetu.


Dokumentacija u izradi.
Nudi se: licenca

 

ZAGONETNI PAJDAŠ PENKO

exkluzivna zabavna igračka bez konkurencije

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Ova osmišljena exkluziv zabavna igračka spada u jednu od igračaka ovakve vrste bez konkurencije izrađena u prototipua svojom konstrukcijom i namjenom jedinstvena je u svijetu.

Igra: 

Okretanjem ručno pokretljivih elemenata s likom Penka tokom igre strpljivošću, i kombinatorikom uz maštu naići ćemo na jednu od lako rešive zamke ukomponirane u 104 kombinacija, koja omogućava izvlačenjem iz unutrašnjosti igračke simpatičnu napravu, koja ukazom na vidjelo izazove smijeh, jer igračka kao pojava u cijelosti je korisna (smijeha radi) što preferira sloganu VIŠE SMIJEHA-MANJE STRESA.
Izrađena je u cijelosti od rezane plohaste plastike, a izvodljiva je i od drveta.


Nudi se: licenca 

 

JAJOFON

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Ovo je prva muzička naprava izrađena od jajeta ženke noja. Ubacivanjem kovanog novca u spremnik kasice ručno aktiviramo osmišljenu kompoziciju autora a jedinstveni je (unikatni) primjerak u svijetu. Ista je namijenjena kao zabavna igračka za dijecu s kasicom kao maminovac, ubaci kunu odsvirat ću ti kompoziciju. Nakupljeni novac vadimo van na vrlo čudan i neobičan način.

Nudi se: licenca